Over IKO

IKO NV

De Europese IKO hoofdzetel en het R&D centrum van de groep bevinden zich in Antwerpen, België. Vanuit de hoogtechnologische bitumenfabriek in Antwerpen worden onze producten al sinds 1911 naar meer dan 70 landen verscheept. Zweden, Finland, IJsland, Emiraten, Madagaskar, Marokko, … geen klimaat is ons vreemd. Onze producten worden wereldwijd toegepast in uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten. We staan ondertussen al meer dan 100 jaar aan de top in de markt, zonder daarbij onze afkomst te verloochenen.

IKO ROAD

IKO road, een divisie van de IKO Group, is de totaalleverancier van producten en oplossingen voor de aanleg en de renovatie van wegoppervlakken in de breedste zin, van autowegen tot en met fiets- en voetpaden. IKO road onderscheidt zich door de compromisloze kwaliteit en duurzaamheid van de producten, de compleetheid van het assortiment, de technische ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van wegenbouwwerken, en de voortdurende innovatie op basis van eigen Research & Development. IKO road is referentie-leverancier voor overheden, gemeenten en aannemers in de wegenbouw.

DOELSTELLING

IKO zet resoluut in op ecologische producten, duurzame bouwsystemen en een totaalaanbod van producten waar we zelf garant voor staan. Met de focus op kwaliteit, ecologie en innovatie in combinatie met hoogwaardige technologie streeft IKO steeds naar “Setting the Standard”.


IKO enertherm  |  IKO protect  |  IKO pro  |  IKO road  |  IKO nv  |  Aquaplan

IKO GROUP

IKO is een toonaangevend producent van dakbedekkingsmaterialen, isolatie, waterdichtingsoplossingen en wegenbouwproducten. Met meer dan 30 fabrieken en 4500 werknemers wereldwijd is IKO een speler van wereldformaat. De hoofdzetel is gevestigd in Toronto, Canada.

About IKO road

KWALITEIT

IKO road staat borg voor de onberispelijke kwaliteit van onze producten. Dit komt tot uiting in diverse certificaten uitgereikt door diverse keuringsinstanties, zoals COPRO (Vlaanderen), CE (Europa), BBA (VK), etc.

SERVICE & SUPPORT

IKO road geeft u een uitgebreide technische ondersteuning door een internationaal team van specialisten, zowel bij de uitvoering op de werf als bij de opstelling van lastenboeken. Dit garandeert dat de kwaliteit van onze producten tot uiting komt in het eindresultaat. Ook bij (zeldzame) problemen achteraf kan u rekenen op de support van IKO road.

INNOVATIE & ECOLOGIE

IKO road heeft in Antwerpen een eigen expertisecentrum dat d.m.v. doorgedreven Research & Development werkt aan de producten van morgen. Deze innovatiegedreven opstelling is voor u een verdere waarborg dat IKO road u op elk moment de beste producten en oplossingen kan aanbieden.

Dit uit zich ook in het streven naar duurzame, ecologisch zo weinig mogelijk belastende producten:

  • Recyclage waar mogelijk
  • Lange levenduur
  • Vrij van solventen (koude toepassingen)

EEN COMPLEET GAMMA

IKO road staat voor een compleet gamma aan wegenbouwoplossingen. Onze producten worden ondergebracht in 6 uiteenlopende categorieën en staan garant om u een oplossing te bieden bij elk mogelijk vraagstuk: