IKO protect Teknotan EC/UV

Teknotan EC is een hoogwaardige ééncomponent coating op basis van polyurethaan, dat de onderlaag vormt van het IKO protect Teknotan EC/UV waterdichtingssysteem. Het wordt gekenmerkt door een hoge hechtkracht op de meeste ondergronden. Deze coating heeft een zwarte kleur en onderscheidt zich hiermee visueel t.o.v. Teknotan UV, dat de toplaag van het systeem vormt.

Teknofleece is een versterkingsvlies in glasvezel, dat in 2 dichtheden bestaat: 100 g/m² en 225 g/m².  Dit versterkingsvlies wordt in de natte onderlaag uitgerold en aangedrukt en zorgt voor de sterkte, de ponsweerstand en de stabiliteit van het systeem op een vlakke ondergrond. Het versterkingsvlies moet steeds volledig ingebed worden.

Teknotan UV is een hoogwaardige ééncomponent coating op basis van alifatisch polyurethaan, dat uitstekende thermische stabiliteit en UV bestendigheid vertoont in alle klimaatzones, wat de levensduur van het systeem ten goede komt. Deze coating is standaard beschikbaar in witte en donkergrijze kleur.

vloeibare_waterdichting_teknotan_ECUV_1

vloeibare_waterdichting_teknotan_ECUV_2


Beloopbaar.
Uitstekende hechting op verscheidene ondergronden.
Uitstekende thermische stabiliteit en UV bestendigheid.
10 jaar verzekerde garantie op aanvraag.