IKO protect Metatec BTG

Metatec 100 is een hoogwaardige en flexiebele twee- component coating op basis van methacrylaten dat uithardt door het inmengen van een gepaste hoeveelheid van het verharderpoeder. Naast een uiterst snelle uitharding wordt deze coating eveneens gekenmerkt door een snelle plaatsing, doordat de tweede laag nat-in-nat geplaatst wordt op de eerste laag. Na droging vormt het een waterdichte membraan.

Metafleece 110 is een versterkingsvlies in polyester met een dichtheid van 110 g/m². Dit versterkingsvlies wordt in de natte onderlaag uitgerold en aangedrukt en zorgt voor de sterkte, de ponsweerstand en de stabiliteit van het systeem op een vlakke ondergrond. Het versterkingsvlies moet steeds volledig ingebed worden.

Metatec 200 is een hoogwaardige tweecomponent coating op basis van methacrylaten dat uithardt door het inmengen van een gepaste hoeveelheid van het verharderpoeder. Metatec 200 wordt onmiddellijk vol ingestrooid met Dorsilit granulaat en vormt aldus na droging de slijtlaag van het systeem.

Metatec 300 is een hoogwaardige tweecomponent coating op basis van methacrylaten dat uithardt door het inmengen van een gepaste hoeveelheid van het verharderpoeder. Het wordt gebruikt om de bestrooi- ing te fixeren en als afwerkingslaag.

vloeibare_waterdichting_metatec_BTG_NL

Mechanisch belastbaar: zeer hoge weerstand tegen statische en dynamische belasting.
Uiterst snelle plaatsing en uitharding.
Bestand tegen voortdurende waterstagnatie en oliën.
10 jaar verzekerde garantie op aanvraag.

  • PMMA