Welkom bij Asphaltco

Asphaltco is sinds 1922 een begrip in de bouwsector, zowel in waterdichting, burgerlijke bouwkunde als in geavanceerde polymeertechnologieën. Door zijn jarenlange ervaring beschikt Asphaltco over gespecialiseerde technische kennis in de waterdichtingsbranche.

Zowel op het gebied van advisering als op het gebied van ontwikkeling en productie van hoogwaardige waterdichtingssystemen is Asphaltco de expert.

Certificering

Productie en Sales van Asphaltco zijn gecertificeerd volgens ISO 9001: 2000&2008 Quality and Assurance Program en volgens ISO 14001:2004 Environmental Management Standard.


BV_ISO-9001-14001

Asphaltco in de IKO Groep

Asphaltco maakt deel uit van de Internationale  IKO Groep, waarvan het competentiecentrum en de Europese hoofdzetel in Antwerpen gevestigd zijn. Binnen de IKO Groep is Asphaltco uitgegroeid tot de specialist in vloeibare waterdichting en wegenbouwproducten.

IKO_logo

Lidmaatschap beroepsfederaties

-          BEVAD: Belgische Vereniging van Aannemers van Dichtingswerken

-          ELW: Werkgroep Vloeibare Waterdichting binnen het IVP, federatie van de industrie voor verven, vernissen, stopverven, drukinkten en veven voor de schone kunst.